Si teniu els CONTES FAMILIARS a l’escola, podeu descarregar aquí el material didàctic.

Contes familiars és un projecte que presenta models de convivència basats en la diversitat i en el respecte; un recurs educatiu d’acord amb els Principis coeducatius que de manera transversal s’han de contemplar en els documents i en els aspectes didàctics de les nostres aules i dels nostres centres.

Al mateix temps, es poden treballar, de forma globalitzada, altres continguts que van apareixent en els diferents contes. La cultura està present en els contes: la música, el teatre, la pintura, la literatura… També fomenten l’ús de la bicicleta com a vehicle no contaminant. El context on es desenvolupen les històries és la ciutat de València; així els lectors i les lectores poden identificar llocs i espais del seu entorn més immediat i ampliar els seus coneixements vers la ciutat. A més a més, els contes estan escrits en lletra majúscula per a primers lectors i primeres lectores.

Per tant es poden treballar les següents àrees:
-Àrea de Llengua Valenciana
-Àrea d’Educació en Valors
-Àrea de Ciències Socials
-Àrea de Ciències Naturals
-Àrea d’Educació Artística

El projecte queda obert perquè cada mestre o mestra pugui desenvolupar-lo segons interessos i necessitats de l’aula; i així, ajustar els continguts, estàndards d’aprenentatge i indicadors d’assoliment de la seva programació.

Amb la compra de la col·lecció us enviarem a l’escola un mail amb un PDF on trobareu les activitats de comprensió lectora dels contes i altres imatges per poder imprimir i utilitzar a l’aula.

Podeu enviar-nos fotos, experiències, escrits o allò que considereu al voltant del projecte al nostre mail hola@contesfamiliars.com

BON TREBALL!

CEIP “Teodoro Llorente” de València a la classe d’Empar Cànovas
CEIP “Torres de Balàfia” Eivissa
CEIP “Ciutat de Bolonia” València
0

Tu carrito